Er zijn veel mensen die wel een uurtje in de week willen (moeten) sporten, maar dan zonder veel verplichtingen. Als je lid wordt van een voetbalvereniging, word je welhaast verplicht om deel uit te maken van één van de elftallen, die iedere zaterdag/zondag in competitieverband hun wedstrijden spelen met alle bijkomstigheden van dien.

In 2009 is de v.v. Haaksbergen daarom gestart met het zogenaamde “Trimvoetbal”.

Gezellig onderling een ‘potje ballen’is bij vrijwel geen enkele voetbalvereniging mogelijk, terwijl dit bij andere individuele sporten wel het geval – en eigenlijk heel normaal – is, b.v. atletiek en tennis. De voetbalvereniging Haaksbergen biedt nu de mogelijkheid van ‘trimvoetbal’ voor mensen die 1 keer per week onderling een partijtje willen voetballen.

Omdat je als recreant niet deelneemt aan competitiewedstrijden, heb je geen KNVB lidmaatschap of spelerspas nodig. De contributie die je dan betaalt kan daarom lager zijn dan voor een normaal spelend lid.

Misschien ben jij zo’n persoon die wel 1 keer per week een ‘potje wil voetballen’, maar dan zonder al dat ‘gedoe’ er om heen. Of misschien ken je mensen in je omgeving die dat wel willen. Als je belangstelling hebt, of andere personen kent die belangstelling hebben, meld je dan aan bij onderstaande persoon.

Jurgen Hietbrink: bel 06-38825661 of mail j.hietbrink@kpnmail.nl

De trimgroep in 2022