Lid worden

VV Haaksbergen

Lid worden

Op deze website vind je veel informatie over onze vereniging. Mocht je echter nog meer informatie willen (b.v. over een bepaald onderwerp), stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Mocht je direct al lid worden, klik dan hier of download het aanmeldingsformulier voor de v.v. Haaksbergen, vul het in en lever het in bij de ledenadministrateur. De gegevens die je verstrekt zijn voor onze leden- en contributieadministratie en eventueel voor aanmelding bij de KNVB en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Aanmelden

Potentiële jeugdleden kunnen 1 maand vrijblijvend meetrainen voordat zij daadwerkelijk lid worden van onze vereniging.

Als een jeugdlid zich daadwerkelijk heeft aangemeld, zijn de eerste 3 maanden contributie vrij!!!

MAAR……

In verband met het 120 jarig bestaan van de vereniging geldt dat ieder nieuw lid (dus ook senioren) de eerste 4 maanden (120 dagen) gratis kan voetballen!!!

Heb je de afgelopen 3 jaren bij een andere vereniging gevoetbald, dan heb je formeel toestemming nodig van je vorige vereniging en de KNVB. Wij zullen het verzoek om overschrijving indienen bij de oude vereniging. Als er geen bezwaren zijn, zoals contributie achterstand, zal de oude vereniging hier toestemming voor geven.

Ook voor mensen met een “krappe beurs” hebben wij een oplossing via het Jeugdsportfonds Haaksbergen. Voor meer informatie, klik op de betreffende link hieronder.

Downloads

Ingevulde formulieren kunnen ingeleverd worden bij de ledenadministratie:

Jan Golbach

De Nolle 28

7482 GP Haaksbergen

Tel: 06 – 19193230

Mail: ledenadministratie@vvhaaksbergen.nl

Contributie

Voor nieuwe kabouters (3 t/m 6 jaar) geldt een aparte regeling. Zij worden geen officieel lid van de vereniging; kijk in het menu Kaboutervoetbal voor meer informatie

Hieronder vind je een overzicht van de huidige contributies bij onze vereniging. Door de v.v. Haaksbergen worden geen kosten voor vervoer in rekening gebracht. Jeugdleden betalen bovendien geen kosten voor het wassen van de kleding.

Indien uit een gezin reeds 2 kinderen jeugdlid zijn, dan hoeft voor ieder volgend jeugdlid uit hetzelfde gezin geen contributie betaald te worden.

Contributies worden jaarlijks vastgesteld in de algemene ledenvergadering van de vereniging. De huidige contributies zijn:

LeeftijdsgroepPer kwartaalOpmerking
<= 8 jaar€ 32,00
9 en 10 jaar€ 32,00
11 en 12 jaar€ 36,00
13 en 14 jaar€ 36,00
15 en 16 jaar€ 39,50
17 en 18 jaar€ 39,50
G voetbal€ 28,00
Senioren (>= 19 jaar spelend)€ 60,00
Trimleden€ 39,50
Ondersteunende leden€ 29,00evt. extra KNVB afdracht indien KNVB functionaris
Donateurs€ 28,00maximaal