Weer geen punten voor Haaksbergen

Ook in de 4e wedstrijd van het seizoen in en tegen Rietmolen wist Haaksbergen geen punten te pakken. De wedstrijd ging met 2-1 verloren.

De wedstrijs was nog maar enkele minuten onderweg toen Rietmolen de score opende. Daarna was het een redelijk evenwichtige wedstrijd met kansen en mogelijkheden aan beide kanten. Beide keepers moesten enkele keren handelend optreden. Het duurde tot halverwege de eerste helft totdat Haaksbergen op gelijke hoogte kwam. Uit een goede dieptepass van Luuk ter Haar kwam Yannick Deunk alleen voor de doelman van Rietmolen en maakte deze kans bekwaam af. Tot de rust bleef het een gelijke strijd. Bij een ongelukkige val, raakte de keeper van Riemolen geblesseerd aan de ribben en hij moest de strijd in de rust staken.

Ook in de tweede helft hetzelfde spelbeeld.  Rietmolen had een licht veldoverwicht, maar stuitte keer op keer op de defensie van Haaksbergen. En als men al eens gevaarlijk kon worden, stond Koens in de weg. Ook Haaksbergen kreeg enkele goede mogelijkheden, met name via de jeugdige Ruben Bok, maar ook aan die kant werd het net niet gevonden. Het duurde tot 10 minuten voor tijd dat Rietmolen opnieuw wist te scoren. Een onnodig weggegeven vrije trap van zo’n 18 meter werd in eerste instantie nog gekeerd, maar in de rebound belandde de bal tegen de binnenkant van de paal en rolde in het doel van Haaksbergen. In de resterende 10 minuten zette Haaksbergen alles op alles om toch nog een punt mee te nemen, maar gescoord werd er niet meer.