Wedstrijdverslag Neede – Haaksbergen

VV Haaksbergen vergeet zichzelf weer te belonen

De laatste officiële wedstrijd van het seizoen was typerend voor veel wedstrijden van het afgelopen seizoen. Wel de kansen en complimenten voor het goede veldspel, maar niet de punten.

Haaksbergen begon fel aan de wedstrijd op het snikhete veld in Neede. Waar de thuisploeg moest winnen om nacompetitie voor promotie naar de 4e klasse te behalen, was dit niet terug te zien op het veld. Al voor de drinkpauze in de eerste helft had Haaksbergen op een 0-3 voorsprong kunnen staan, maar de keeper van Neede hield zijn ploeg in de wedstrijd door de inzetten van Roy Immeker (2x) en Kevin Siegerink te stoppen. Toch kwam VV Haaksbergen op een 0-1 voorsprong via diezelfde Roy Immeker. Zijn derde en moeilijkste kans wist hij te promoveren tot een doelpunt. Een goed genomen corner van Wouter Brummelhuis werd door Roy bij de tweede paal hard binnengeschoten.

In het restant van de eerste helft vergeet Haaksbergen Neede op de knieën te dwingen en krijgt het zelfs door zwak verdedigen nog twee doelpunten tegen. Na de pauze golft het spel op en neer en krijgen beide teams nog mogelijkheden om te scoren waarbij Bryan van de Kolk in het begin van de tweede helft nog het meest dichtbij komt met een kopbal op de paal. En vlak voor tijd krijgt Roy Immeker nog dé mogelijkheid om de 2-2 binnen te schieten, maar zijn poging mist het doel.

Op zaterdag 16 juni om 14.30 uur speelt VV Haaksbergen tegen oud FC Twente ter gelegenheid van het 115-jarige bestaan van de vereniging. Komt allen!