Vooruitblik seizoen 2020 – 2021

Het voetbal ligt even op zijn gat, maar het bestuur en de Technische Commissie zijn al weer druk bezig met de voorbereiding op het seizoen 2020 – 2021.

Welke teams kunnen we inschrijven? Welke trainers hebben we? Welke spelers hebben we?

Ook zijn we bezig met het uitwerken van het plan om jonge spelers die al in de senioren spelen of op het punt staan om over te gaan naar de senioren, klaar te stomen voor – het liefst – het eerste elftal. Dat willen wij doen met het zogenaamde “Schaduwteam”.

Uiteraard zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden. Voor de senioren- en de jeugdteams.

Wil je eens meemaken hoe het ook kan? Download HIER het aanmeldingsformulier. Online aanmelden kan ook: klik dan HIER

Speel je nog bij een andere vereniging? Vul dan gewoon het aanmeldingsformulier in. De v.v. Haaksbergen verzorgt de rest!

Wil je toch nog meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via MAIL. Bellen kan ook natuurlijk; HIER vind je diverse telefoonnummers van de TC leden.

Onze slogan is: “Wat de v.v. Haaksbergen je biedt, vind je bij een ander niet!”. Maar wat bieden wij dan?

• Weet je niet zeker of je wilt voetballen? Dan kun je bij ons 1 maand vrijblijvend meetrainen (in het nieuwe seizoen natuurlijk).
  • Als je je als jeugdspeler aanmeldt, dan hoef je de eerste 3 maanden geen contributie te betalen.
  • Er is een deskundige trainer voor ieder team.
  • Er is een elftalleider bij ieder team die zorgt voor andere zaken dan voetbal.
  • Je hebt de mogelijkheid om 2 x te trainen.
  • Een prettige en ontspannen sfeer.
  • De laagste contributie van alle voetbalverenigingen in Haaksbergen.
  • Geen extra kosten voor vervoer of wassen van kleding.
  • Een club waar iedereen even belangrijk is.