Verenigingsscheidsrechter worden?

CURSUS VERENIGINGSSCHEIDSRECHTER.

OOK BIJ v.v. Haaksbergen ZIJN ER SCHEIDSRECHTERS NODIG.

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken om dat voor elkaar te krijgen, dan ben je de juiste persoon om onderstaande cursus te volgen:

Cursus Verenigingsscheidsrechters 2020

Er is een open inschrijving gestart voor de cursus verenigingsscheidsrechter in voorjaar 2020 die gehouden zal worden bij de Scheidsrechtersvereniging Enschede & Omstreken. De cursus richt zich op het leiden van wedstrijden van 11 tegen 11. Na deze praktijkgerichte verenigingsopleiding scheidsrechter veldvoetbal kun je met voldoende ‘bagage’ aan de slag bij 11 tegen 11-wedstrijden bij je club.

Alle informatie over deze cursus is te vinden via DEZE link of http://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter .

De cursus zal door de KNVB georganiseerd worden waarbij de minimale leeftijd voor deelnemers 14 jaar is. De kosten van de cursus bedragen €79,- per deelnemer voor 4 avondbijeenkomsten inclusief cursusmateriaal. Deze cursuskosten worden vergoed door de vereniging. De SEO stelt enkel haar clubgebouw ter beschikking voor deze cursus.

Start cursusVoorjaar 2020
Inschrijven kan via DEZE link of https://knvbdigitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=14481125

Voor informatie kun je ook eerst contact opnemen met Jurgen Hietbrink, wedstrijdsecretaris v.v. Haaksbergen, 053-5742214 , j.hietbrink@kpnmail.nl

We zijn ook op zoek naar scheidsrechters voor de wedstrijden van de jongste jeugd, zoals de JO11 en JO12. Deze teams spelen op een half veld 8 tegen 8. Ben jij een speler uit de JO15, JO17  of JO19 en lijkt het je leuk om op een zaterdagochtend deze teams voort te helpen, dan kun je je eveneens aanmelden bij Jurgen Hietbrink.