v.v. Haaksbergen start competitie weer met een damesteam

v.v. Haaksbergen start het voetbalseizoen 2018-2019 met een volwaardig damesteam. De afgelopen zomerperiode is hard gewerkt om alle faciliteiten voor het damesvoetbal op orde te krijgen. Lid van de Damescommissie Margaret Overbeeke: “als je damesvoetbal een volwaardige plek binnen je vereniging wilt geven, dan moet je een goede staf en begeleiding hebben. We hebben inmiddels een trainer en een coach kunnen vastleggen en zijn in gesprek met een begeleidster. Ook hebben we de verzorging / fysio geregeld.” Overbeeke vervolgt: “de selectie is op dit moment nog aan de krappe kant. We zijn nog in gesprek met een aantal dames, maar wat extra aanwas is altijd welkom.

Dus als er meisjes en dames (vanaf de leeftijd van 15 jaar) in Haaksbergen zijn die willen voetballen binnen een gezellige vereniging, die zijn van harte welkom.” Meisjes en dames die belangstelling hebben kunnen een mail sturen naar dames@vvhaaksbergen.nl.

Voorzitter Giljam Wartena is ook blij met de ontwikkeling. “v.v. Haaksbergen is een vereniging waar veel mogelijk is en we zien op veel gebieden een hele mooie ontwikkeling. Onze jeugd bijvoorbeeld. Die groeit en we hebben voor het eerst sinds jaren weer doorlopende jeugdelftallen, zelfs 2 A-elftallen (JO19). Dat is ook goed voor de doorstroming naar de senioren. Ook de hernieuwde start met een dameselftal is een uitdrukking van de positieve beweging waar de vereniging in zit. Steeds weer merk je dat onze leden de combinatie van plezier en prestatie erg waarderen. We gaan er van uit dat we aan de huidige damesselectie nog een aantal speelsters kunnen toevoegen en kunnen dan met een slagvaardig team de competitie in”.