v.v. Haaksbergen G-toernooi 18-4-2015

Het G-voetbalteam van v.v. Haaksbergen wint de penaltybokaal en behaald de 3e plaats op het eigen georganiseerde minitoernooi.

Op zaterdag 18 april organiseerde de v.v. Haaksbergen weer haar jaarlijks terug kerende G-voetbal minitoernooi. Op deze zonnige zaterdagochtend werd er vanaf 10:30 uur, door 6 deelnemende teams een minitoernooi gespeeld tot 12.45 uur. Tussen de toernooiwedstrijden door, werd er door elk team een strafschoppenserie genomen door alle spelers van het team om de fel begeerde penaltybokaal.

Al voor de pauze tijdens het toernooi, bleek dat de strijd om de 1e plaats zou gaan tussen de teams van Excelsior ’31 en Ommen. Het team van G F C wist tot dat moment nog geen potten te breken. Hierdoor werd er dan door de overige teams volop gestreden om de 3e plaats. Na deze pauze werd dan ook duidelijk dat er weinig verschil zat tussen de overige teams. Het bleef dan ook lang onduidelijk wie er met de 3e plaats huiswaarts zou keren. Pas na de laatste gespeelde poule wedstrijd bleek dat het team van v.v. Haaksbergen, 1 punt meer had bijeen gespeeld dan de naaste belagers D E S en s.v. Twello. De winnaar van het toernooi werd Excelsior ’31 met 13 punten. Ommen werd 2e met 11 punten.

Excelsior ’31 leek ook aan de haal te gaan met de penaltybokaal. Maar doordat zij één strafschop minder wisten te benutten, won v.v. Haaksbergen deze bokaal.

De aanvoerder van Excelsior krijgt de 1e prijs

De aanvoerdster van Haaksbergen ontvangt de Penaltybokaal