Trainingen voor de jeugd

Vanaf woensdag 29 april worden de trainingen weer voorzichtig hervat. Jeugd tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding weer volledig trainen. Oudere jeugd tot en met 18 jaar mag ook weer onder begeleiding trainen, maar dan wel met de restrictie dat er tijdens de oefeningen 1,5 meter afstand tussen de mensen (trainers en spelers) blijft bestaan.

De trainingsdagen en -tijden blijven zoals deze voor de Corona crisis waren:

JO8 tot en met JO13: maandag en woensdag.

JO17 en JO19: dinsdag en donderdag.

Om de veiligheid van de deelnemers te garanderen, maakt de v.v. Haaksbergen gebruik van de richtlijnen van het NOC/NSF. Klik hier om deze te lezen.

Naast deze richtlijnen gelden de volgende regels:

• Het protocol ‘Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen van NOC/NSF is leidend.
  • Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een trainer weer trainen.
  • Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding van een trainer weer trainen, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen.
  • Trainers, begeleiders en vrijwilligers van boven 70 jaar en uit risicogroepen dienen zelf hun risico te analyseren of zij zich op buiten sportparken of in de openbare ruimte in groepen kunnen begeven; raadpleeg desnoods je huisarts.
  • Er kan uitsluitend op veld 2 worden getraind – de toegang tot veld 2 verloopt uitsluitend via de zijde van de kantine, het verlaten van veld 2 verloopt uitsluitend via de grote algemene parkeerplaats aan de Scholtenhagenweg.
  • Het complex van v.v. Haaksbergen is alleen toegankelijk voor leden tot en met 18 jaar en bestuursleden en vrijwilligers die in het kader van het bewaken van de corona maatregelen op het complex moeten zijn.
  • Ouders van de trainende leden hebben helaas geen toegang tot het complex. Ouders die kinderen wegbrengen en ophalen dienen te wachten op de grote parkeerplaats.
  • De kantine en de kleedruimten blijven gesloten. Er is in één van de kleedruimten één toilet beschikbaar. Er mag maar één persoon tegelijkertijd naar het toilet. Op het toilet zijn papieren handdoekjes aanwezig en is ook desinfecteermiddel aanwezig om het toilet na gebruik te desinfecteren.
    Van het toilet wordt minimaal gebruik gemaakt.
  • Vanuit het bestuur is Ronny Overbeeke verantwoordelijk voor de algehele coördinatie van de corona maatregelen. Giljam Wartena is aanspreekpunt voor de Gemeente.
  • Het kaboutervoetbal start weer op 2 mei a.s.
    Vragen kunnen worden gesteld aan de coördinator kaboutervoetbal.

Bestuur v.v. Haaksbergen