Trainingen voor senioren

Zoals het kabinet op woensdag heeft aangekondigd, mogen ook de senioren (ouder dan 18 jaar) vanaf 11 mei (onder begeleiding) de trainingen hervatten met inachtneming van de 1,5 meter regel.

Om de veiligheid van de deelnemers te garanderen, maakt de v.v. Haaksbergen gebruik van de richtlijnen van het NOC/NSF. Klik hier om deze te lezen.

Daarnaast geldt onderstaand protocol.

• Het protocol ‘Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen van NOC/NSF’ is leidend.
  • Senioren (zaterdag en zondag) mogen onder begeleiding van een trainer weer trainen, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen.
  • Trainers, begeleiders en vrijwilligers van boven 70 jaar en uit risicogroepen dienen zelf hun risico te analyseren of zij zich op buiten sportparken of in de openbare ruimte in groepen kunnen begeven; raadpleeg desnoods je huisarts.
  • Er kan uitsluitend op veld 2 worden getraind – de toegang tot veld 2 verloopt uitsluitend via de zijde van de kantine, het verlaten van veld 2 verloopt uitsluitend via de grote algemene parkeerplaats aan de Scholtenhagenweg.
  • Het complex van v.v. Haaksbergen is alleen toegankelijk voor leden die komen om te trainen en bestuursleden en vrijwilligers die in het kader van het bewaken van de coronamaatregelen op het complex moeten zijn.
  • De kantine en de kleedruimten blijven gesloten. Er is in één van de kleedruimten één toilet beschikbaar. Er mag maar één persoon tegelijkertijd naar het toilet. Op het toilet zijn papieren handdoekjes aanwezig en is ook desinfecteermiddel aanwezig om het toilet na gebruik te desinfecteren.
    Van het toilet wordt minimaal gebruik gemaakt.
  • Vanuit het bestuur is Ronny Overbeeke verantwoordelijk voor de algehele coördinatie van de corona maatregelen. Giljam Wartena is aanspreekpunt voor de Gemeente.

Bestuur v.v. Haaksbergen