Steun v.v. Haaksbergen met Rabo Clubsupport 2022

Zoals ieder jaar houdt de Rabobank ook dit jaar weer de Clubsupport actie en natuurlijk doet de v.v. Haaksbergen daar ook weer aan mee.

Vanaf maandag 5 september kunnen Rabobank leden hun stem uitbrengen op hun 3 favoriete clubs. Steun ons en stem op v.v. Haaksbergen; elke Euro is er één!!

Stemmen is heel eenvoudig via https://www.rabobank.nl/clubsupport of via de Rabo app. Indien u geen internetbankieren heeft, maar wel lid zijn van de Rabobank, dan heeft u via de post een code en instructies ontvangen.

Wil je wel stemmen, maar je bent klant en nog geen lid van de Rabobank? Dan kan je GRATIS lid worden via de Rabo app met het kopje “Lidmaatschap”.

Als lid kun je 3 stemmen uitbrengen op verschillende organisaties. Het zou super zijn als je 1 keer op de v.v. Haaksbergen stemt en stimuleer ook vrienden en familie om 1 keer op ons te stemmen.

Vragen of hulp nodig bij het stemmen? Neem dan via de mail contact op met secretaris@vvhaaksbergen.nl