Sportdag Groot Scholtenhagen

Op zaterdag 28 augustus wordt er door de gezamenlijke sportverenigingen van het Groot Scholtenhagen een sportdag gehouden.

Deze dag duurt van ca. 9.00 – 17.00 uur. Deelnemers kunnen een rondgang maken langs alle sportverenigingen op ons mooie park. Bij v.v. Haaksbergen is veld 2 en het pannaveld gereserveerd voor deze sportdag.

Op veld 2 worden voor de diverse leeftijdscategorieën meerdere activiteiten georganiseerd. Dit zijn natuurlijk aantrekkelijke voetbal gerelateerde activiteiten, gericht op de verschillende doelgroepen.

Het pannaveld zal gebruikt worden voor zogenaamd “walking football”, voetbal zonder rennen en lichamelijk contact. Dit is met name bedoeld voor ouderen.

Ook zal er voor de kinderen een opblaasbare attractie worden opgezet.

In het onverhoopte geval dat er een blessure ontstaat, is de EHBO aanwezig om eerste hulp te verlenen. Daarnaast zijn er begeleiders bij de activiteiten om te voorkomen dat er onnodige risico’s worden genomen.

Een mooie gelegenheid om te laten zien waar wij voor staan, want “Wat de v.v. Haaksbergen je biedt, vind je bij een ander niet!”

Benieuwd naar de activiteiten? Klik hier!

Aanmelden kan via: https://www.haaksbergennatuurlijk.nl/sportdagscholtenhagen/