Rigtersbleek wint tweede Margriet van Urk benefiettoernooi

Rigtersbleek is de opvolger van SP Neede van het Margriet van Urk benefiettoernooi dat werd georganiseerd door de v v Haaksbergen.

Zondag 28 februari werd het 2e Margriet van Urk benefiettoernooi gehouden. In sporthal de Els te Haaksbergen streden 5 verenigingen met hun G-voetbalteam om de Margriet van Urk wisselbokaal. Vanaf 10:30 uur tot 12:45 uur werd er gespeeld om deze fel begeerde “Cup met de grote oren”. Halverwege het toernooi werd al snel duidelijk dat SP Neede en Rigtersbleek gingen strijden om de 1e plaats. Nieuwkomer ROHDA Raalte, Ommen en v v Haaksbergen moesten onderling dan uit maken wie er derde, vierde of vijfde werd. In de voorlaatste wedstrijd won Rigtersbleek het onderlinge treffen tegen SP Neede met 2 – 0, en wist zich daardoor voor een jaar verzekerd van de Margriet van Urk wisselbokaal. De eindstand:

  1. Rigtersbleek.
  2. SP Neede.
  3. Ommen.
  4. ROHDA Raalte.
  5. v.v. Haaksbergen.

De organisatie was dan ook zeer verheugd dat mevrouw (de moeder van) van Urk vanuit het hoge noorden was afgereisd om de Margriet van Urk wisselbokaal te overhandigen.

Klik hier om meer foto’s te bekijken.