Persbericht bestuur

v.v. Haaksbergen is bezig aan een uitstekend seizoen. De vereniging heeft de afgelopen jaren
een organisatiestructuur neergezet en beleid ontwikkeld dat een stevig fundament biedt voor de toekomst.
De vereniging ziet op allerlei gebieden dat dit stevige fundament zijn vruchten afwerpt.
Dat geldt bijvoorbeeld voor de jeugd, waar een gestage groei zichtbaar is, maar ook bijvoorbeeld voor het G-voetbal. Binnen de vereniging bestaat een gezonde mix van
plezier hebben en prestaties leveren.
Een buitengewoon positieve beweging is ook zichtbaar bij het eerste elftal. Het team speelt goed en staat op een verdienstelijke plek in de subtop van de 5de klasse.
Staf en spelersgroep zijn dit seizoen op kritische en constructieve wijze met elkaar aan het werk en dat leidt tot prima resultaten en een goede sfeer binnen de groep.
Afgelopen dinsdag is er tijdens de thuiswedstrijd tegen sportclub Neede, met van beide kanten de intentie om er het beste voor de ploeg uit te halen, een verschil van inzicht ontstaan tussen trainer en elftal over de wijze van spelen. Voor trainer Michael Dikken is dit voorval de aanleiding geweest om het seizoen niet af te maken bij v.v. Haaksbergen. Het bestuur en technische staf betreuren het besluit van Dikken om de samenwerking op te zeggen.
Henk van Veen, trainer van het tweede elftal, zal het seizoen afmaken op de bank.
v.v. Haaksbergen heeft voor volgend seizoen Bert van Losser vastgelegd.