Sponsoring

WAT DE V.V. HAAKSBERGEN JE BIEDT, VIND JE BIJ EEN ANDER NIET !!!

Sport en sponsoring gaan hand in hand. Zonder de financiële ondersteuning van het bedrijfsleven, geen prestaties die tot de verbeelding spreken. Dat geldt ook voor v.v. Haaksbergen, die weliswaar niet tot de grootste voetbalverenigingen van Nederland behoort, maar die wel een zeer sociaal gebonden vereniging is en die net zo afhankelijk is van externe gelden als elke andere club.

Historie sponsoring bij de v.v. Haaksbergen
Voetbalvereniging Haaksbergen is een club met een rijke historie. Al vele jaren wordt de v.v. Haaksbergen ondersteund door vele sponsoren. De club heeft voor elk elftal, zowel senioren als jeugd, een kledingsponsor. Daarnaast zijn er andere sponsoren die de club op welke manier dan ook al jaren trouw ondersteunen. Op dit moment is   sponsor van het eerste elftal.

Waarom sponsoring van v.v. Haaksbergen?
Ongetwijfeld zult u zich afvragen: wat kan v.v. Haaksbergen voor mijn bedrijf betekenen? Het antwoord luidt: VEEL!
Immers:

  1. Voetbal is een publieksvriendelijke en populaire sport. Uw reclame-uitingen komen daardoor onder de aandacht van een breed publiek.
  2. Kenmerkend voor v.v. Haaksbergen is de grote sociale gebondenheid. U kunt door sponsoring deel uit maken van deze “groen-witte familie”.
  3. Voor de leden worden veel andere activiteiten naast het voetbal georganiseerd (te denken valt aan de Familiedag, Mooscross, Kaart- en Bingoavonden, jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor veteranen, etc.). Hierbij krijgen ook onze sponsoren de nodige aandacht.
  4. De slogan van de v.v. Haaksbergen is dan ook:

‘Wat de v.v. Haaksbergen je biedt, vind je bij een ander niet !!!’.

Welke vorm van sponsoring u ook kiest, de voetbalvereniging Haaksbergen zorgt altijd voor een prima uitstraling.

Informatie sponsoring bij de v.v. Haaksbergen
v.v. Haaksbergen biedt tal van mogelijkheden om via sponsoring u en uw bedrijf te profileren. Hierbij kun u denken aan elftalsponsoring, balsponsoring, een reclamebord langs het mooiste hoofveld van Haaksbergen enz..

Natuurlijk staan wij ook open voor suggesties van uw kant!

Voor informatie kunt u contact opnemen met Manuela Schepers, 06 2877 0011 of  sponsor@vvhaaksbergen.nl