Sinterklaas huisbezoeken

Het duurt nog even voordat hij weer in het land is, maar Sinterklaas is al weer druk bezig met de voorbereidingen voor zijn bezoek dit jaar.

Ook dit jaar heeft hij de v.v. Haaksbergen verzocht om zijn bezoeken aan huis te plannen. Hij heeft hier zelfs speciaal een website voor in het leven geroepen. Bezoek deze door HIER te klikken.

Contact opnemen kan ook via het volgende mailadres: sint@vvhaaksbergen.nl

 

Kaartavond 1 november

Haaksbergen – Wolfersveen

Gelijk spel v.v. Haaksbergen

v.v. Haaksbergen heeft afgelopen zondag gelijk gespeeld tegen v.v. Wolfersveen. Over de hele wedstrijd gemeten was dit een goede afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

Beide ploegen acteerden vanuit een strakke organisatie. De thuisploeg, die nogal wat spelers mistten door blessures, creëerde voorin niet zo veel, maar gaf achterin ook niet heel veel weg. Gevolg was een wedstrijd zonder heel veel kansen. De mogelijkheden die ontstonden waren vaak het gevolg van de lange bal waardoor een aanvallen snel kon doorsteken naar het doel van de tegenstander. Bij v.v. Haaksbergen stond Joffrey Leferink in de goal. De 41 jarige keeper was de vervanger van de twee reguliere doelmannen Tim Kamphuis en Wietse Golbach.
Vanaf het eerste moment was er sprake van een volwaardige vervanging. Leferink speelde een fantastische wedstrijd, coachte de laatste linie, was een mee voetballende keeper en verrichte een aantal prachtige reddingen.
De eerste helft eindigde zoals die begonnen was met 0-0.

In de tweede helft een zelfde beeld. Vooral van de kant van de gasten werd veelal de lange bal gehanteerd waardoor op het gladde veld een paar hachelijke situaties ontstonden voor het doel van v.v. Haaksbergen. Maar net zoals in de eerste helft stond Leferink als een rots in de branding in het Haaksbergse doel. v.v. Haaksbergen probeerde door het zetten van druk op de tegenstander en met combinatievoetbal de tegenstander onder druk te zetten. Van tijd tot tijd lukte dat.Op drie kwart van de wedstrijd stuurde Jesper Gevelaar met een mooie pass Mike Evers weg. De rechtsbuiten, die opnieuw goed speelde, ontweek de keeper van Wolfersveen met een mooie loopactie en schoof in: 1-0.

In een wedstrijd waarin het gevoel bestond dat het team dat het eerste doelpunt maakte ook met de 3 punten naar huis ging, scoorde Wolfersveen een lucky. Een voorzet belandde per ongeluk op het achterhoofd van één van de spelers en de bal verdween tot ieders verbazing in het doel: 1-1.

Al met al een terecht gelijkspel. V.v. Haaksbergen is de competitie begonnen met 4 punten uit 3 wedstrijden. Verdienstelijk, maar er is nog duidelijk potentie voor meer, gezien de kwaliteiten die het team heeft.

Smokkeltocht 25 oktober 2019

Op vrijdag 25 oktober organiseert de v.v. Haaksbergen een Smokkeltocht voor de jongste jeugd (JO8 tot en met JO12).

De Smokkeltocht begint om 19.00 uur en is om ongeveer 20.30 uur afgelopen.

Opgave kan via de elftalleiders.

Deze activiteit wordt georganiseerd i.s.m. een student van de ROC van Twente / Sport en Bewegen.

Keepersdag 22 oktober

Zoals ieder jaar in de Herfstvakantie, organiseren de Haaksbergse voetbalverenigingen – HSC “21, BonBoys en v.v. Haaksbergen – ook dit jaar weer de Keepersdag. Dit jaar vindt dit evenement plaats op de velden van de v.v. Haaksbergen op dinsdag 22 oktober.

Vanaf 10.00 uur tot ca. 15.00 uur zijn de jeugdkeepers van harte welkom!

Prijs: € 20,00 uur inclusief lunch en een presentje.

De Keepersdag wordt georganiseerd i.s.m. de Keepers University.

Opgave kan hier.

Haaksbergen – EGVV

Dik verdiende overwinning v.v. Haaksbergen

v.v. Haaksbergen heeft afgelopen zondag een dik verdiende overwinning behaald op EGVV uit Gelselaar. De ploeg van de nieuwe trainer Gerard Timmers zegevierde met 4-2 na een 2-1 ruststand.

In de eerste helft was er sprake van een gelijk opgaande strijd waarbij de thuisploeg meer investeerde voor de overwinning. De ploeg was niet meer terug te herkennen in vergelijking met de zeperd van een week eerder in Haarlo. De tegenstander werd al in de eigen helft onder druk gezet door aanval en middenveld van v.v. Haaksbergen.
Trainer Timmers had Remy Kamphuis, van origine verdediger, in de spits gezet. En dat pakte goed uit. Kamphuis was voortdurend aanspeelbaar, hield ballen vast en verdeelde deze vervolgens verdienstelijk. En niet alleen dat. Op het half uur kreeg de spits een diepe pass, passeerde 2 spelers en zette vervolgens ook de keeper van EGVV op het verkeerde been: 1-0.
Kort daarop werd het toch 1-1. Een duel op het middenveld werd verloren waarna de spits van EGVV in de lange hoek met een schuiver doelman Tim Kamphuis passeerde.
Typerend voor instelling en veerkracht van v.v. Haaksbergen was dat het na de onverwachte 1-1 het spel weer oppakte en de tegenstander onder druk zette.
Op links werd Ismail Naim vrijgespeeld die met een subtiele voetbeweging de keeper van de gasten het bos instuurde: 2-1. De linksbuiten, die dit seizoen voor het eerst voor de groenwitters speelt is een echte aanwinst: snel, creatief en balvast. Geen bal wordt verloren gegeven.

Direct na rust wist v.v. Haaksbergen de marge te vergroten door een prachtige vrij bal van Jepser Gevelaer. De creatieveling op het middenveld speelde een prima wedstrijd.
Vanaf dat moment was de thuisclub heer en meester. Achterin werd weinig weggegeven mede door een zeer verdienstelijk debuut van Simon Bosch die centraal achterin een prima indruk maakte.
Het overwicht op het veld werd een kwartier voor het einde tot uitdrukking gebracht door de 4-1 van Ismail Naim. De spits scoorde met veel gemak zijn tweede treffer en liet zijn klasse zien. De thuisclub verzuimde daarna echt afstand te nemen door opgelegde kansen voor 5 en 6-1 te laten liggen.
In de slotminuten wist EGVV de 4-2 nog te maken, maar dat was niet meer dan een cosmetische correctie. V.v. Haaksbergen zegevierde meer dan verdiend.

Na het verlies in Haaksbergen en de overwinning van zondag staat de ploeg nu 6e op de ranglijst. Na 2 wedstrijden zegt dat nog niet veel, maar het spel van de ploeg van de nieuwe trainer biedt een mooi perspectief op goede resultaten de komende weken.
A.s. zondag (5 oktober) speelt v.v. Haaksbergen om 14.00 uur opnieuw thuis.

Filmpje JP Odink toernooi

Op vrijdag 30 augustus werd het jaarlijkse JP Odinktoernooi voor veteranen gehouden.

RTV Sternet heeft een filmimpressie gemaakt van het toernooi.

Klik hier om de filmimpressie te bekijken (YouTube).

Als de link niet werkt, kopieer de volgende link en plak die in de browser: https://www.youtube.com/watch?v=4cGAMWnH80s&feature=youtu.be

Artikel weekblad Rond Haaksbergen

In het weekblad “Rond Haaksbergen” is een interessant artikel te lezen over de v.v. Haaksbergen.

Belangstellenden die het artikel – om wat voor reden dan ook – hebben gemist, kunnen het hier lezen.

Kaboutervoetbal

Op zaterdag 21 september start het kaboutervoetbal weer!!! Vanaf 10.30 uur zijn de allerkleinste voetballertjes weer welkom bij de v.v. Haaksbergen.

Voor alle data, klik hier.

Trainingsschema 2019 – 2020

Het trainingsschema voor het komende seizoen 2019 – 2020 is gemaakt.

Klik hier om het schema te openen (PDF).