Filmpje JP Odink toernooi

Op vrijdag 30 augustus werd het jaarlijkse JP Odinktoernooi voor veteranen gehouden.

RTV Sternet heeft een filmimpressie gemaakt van het toernooi.

Klik hier om de filmimpressie te bekijken (YouTube).

Artikel weekblad Rond Haaksbergen

In het weekblad “Rond Haaksbergen” is een interessant artikel te lezen over de v.v. Haaksbergen.

Belangstellenden die het artikel – om wat voor reden dan ook – hebben gemist, kunnen het hier lezen.

Kaboutervoetbal

Op zaterdag 21 september start het kaboutervoetbal weer!!! Vanaf 10.30 uur zijn de allerkleinste voetballertjes weer welkom bij de v.v. Haaksbergen.

Voor alle data, klik hier.

Trainingsschema 2019 – 2020

Het trainingsschema voor het komende seizoen 2019 – 2020 is gemaakt.

Klik hier om het schema te openen (PDF).

Voorlopige competitie indeling 2019

De KNVB heeft de voorlopige competitie indeling bekend gemaakt.

Klik hier om de indelingen van alle teams te bekijken (PDF).

Teamindeling 2019 – 2020

De voorlopige teamindelingen bij de v.v. Haaksbergen zijn rond. Ook hebben de technische coördinatoren bij ieder team voldoende en capabele mensen weten te vinden om de jeugd op een goede manier te begeleiden. Dit betreft allemaal mensen die nu of in het verleden in de seniorenselectie van de v.v. Haaksbergen hebben gespeeld.

Klik hier om de teamindeling te bekijken.

Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom! Je kunt je nog altijd aanmelden als lid, ook al is het 15 juni geweest. Klik hier om te zien hoe je lid kunt worden.

De teams zullen zo snel mogelijk geïnformeerd worden over de eerste trainingen.

Wij wensen iedereen een prettige vakantie!!

Haaksbergen – EGVV

In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2018 – 2019 heeft Haaksbergen bewezen over de nodige veerkracht te bezitten. Na 8 minuten stond het 0 – 3 maar uiteindelijk prijkte er een 4 – 3 eindstand op het scorebord.

Kort na de aftrap kreeg Haaksbergen al een penalty tegen door een overtreding van keeper Lars van Veen op een speler van EGVV. De uitstekend leidende scheidsrechter kon weinig anders doen dan de bal op de beruchte stip te leggen. Niet lang daarna werd het zelfs 0 – 2 en 0 – 3. De tweede goal was een mooi afstandsschot. De supporters van Haaksbergen vreesden een echec voor de mannen van Wietse Golbach. Niets bleek minder waar. Haaksbergen rechtte de rug en trok met goed combinatievoetbal ten aanval. Halverwege de eerste helft kreeg Haaksbergen een vrije trap rond de 16 meter, ongeveer recht voor de goal. Jesper Gevelaar legde aan en krulde de bal vrij in de hoek. Nog was het niet gedaan met de dadendrang van Haaksbergen. Nog voor de rust wilden zij de aansluitingstreffer maken. Na een schot op goal liep Tim Vaanholt door op de keeper die de bal los liet. De keeper wilde de bal nog wegwerken, maar ramde daarbij Vaanholt omver. Ook nu kon de scheidsrechter weinig anders doen dan een penalty geven. Die werd beheerst ingeschoten door Roy Immeker. Vlak voor rust ontstond er nog een onoverzichtelijke situatie voor het doel van Haaksbergen, waarbij de spelers van EGVV meenden dat de bal over de lijn was geweest. De scheidsrechter besloot gedecideerd om door te laten voetballen.

In de tweede helft werd het positieve spel van Haaksbergen doorgetrokken. Haaksbergen heerste op alle fronten, waarbij EGVV er niet veel meer tegenover kon zetten dan lange ballen naar voren en overtredingen. Na ongeveer tien minuten kreeg Haaksbergen weer een vrije trap op zo’n 25 meter schuin voor de goal. Wederom was het Jesper Gevelaar die achter de bal plaats nam. Met zijn linkerbeen krulde hij de bal in de lange hoek en stond het weer gelijk; 3-3. De honger van Haaksbergen was echter nog niet gestild. Ze roken de overwinning. Uit een corner ontstond er een scrimmage voor de goal en viel de bal voor de voeten van Bryan van der Klok die de bal beheerst binnen tikte. De voorsprong van 4-3 was een feit. Ook in de resterende tijd wist EGVV weinig gevaar te stichten, waardoor de overwinning voor Haaksbergen een feit was.

Haaksbergen bedankt de spelers, supporters en vrijwilligers voor het afgelopen en in het bijzonder Diane Leppink die deze wedstrijd voor de laatste keer als omroepster optrad na jarenlange trouwe dienst.

Hoeve Vooruit – Haaksbergen

v.v. Haaksbergen laat punten liggen in derby

v.v. Haaksbergen heeft afgelopen zondag de Haaksbergse derby tegen Hoeve Vooruit met 1-3 verloren.

Op een zonovergoten sportpark ’t Meuken hebben v.v. Hoeve Vooruit en v.v. Haaksbergen de toeschouwers op een leuke wedstrijd getrakteerd.
De gastheren hadden meer balbezit en wisten in het eerste gedeelte van de eerste helft op eigen helft terug te dringen. Bij de gasten uit Haaksbergen had goalie Tim Kamphuis een perfecte dag. Alle pogingen van de thuisploeg wist de keeper onschadelijk te maken.
Naarmate de eerste helft vorderde werden de groenwitters brutaler. De altijd actieve Danieck van der Kolk dreef de ploeg van trainer Wietse Golbach waar dat kon naar voren en bracht de verdedigers van v.v. Hoeve Vooruit een aantal keren in verlegenheid.

De 0-1 voor v.v. kwam dan ook niet helemaal uit de lucht vallen. Brian van der Kolk rondde een mooie solo af met een gave voorzet die door de verdediging van de oranje zwarten niet goed werd verwerkt waarna Bram Fukkink simpel kon intikken.

De 2e helft begon met een mokerslag voor v.v. Haaksbergen. Niet voor de eerste keer dit seizoen werd direct na de rust een tegentreffer geïncasseerd.
Evenals de voorgaande weken bewees de ploeg uit Haaksbergen een goede moraal. Er ontspon zich een gelijkwaardig duel met kansen aan beide kansen. De 2-1 en de 1-2 lagen in de lucht, maar vielen niet.
Toen beide ploegen zich tevreden leken te geven met een puntendeling sloeg v.v. Hoeve Vooruit nog 2 keer toe. Zuur voor v.v. Haaksbergen dat beide treffers in de slotminuten vielen. Op basis van inzet had v.v. Haaksbergen een punt verdiend.

 

Haaksbergen – GSV ’63

v.v. Haaksbergen laat punten liggen tegen GSV’63

v.v. Haaksbergen heeft afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen GSV’63 met 0-1 verloren.

In de eerste helft hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Het duel speelde zich vooral op het middenveld af. Aan beide kanten werden de aanvallen van de tegenstander snel onderbroken waardoor er weinig kansen ontstonden. Na een half uur werd een doelpunt van GSV’63 wegens buitenspel afgekeurd.

In de 2e helft een totaal ander spelbeeld. Beide ploegen speelden op de aanval en voor de overwinning. Dit resulteerde voor beide ploegen in een handvol goede mogelijkheden. Aan beide kanten werd paal en lat geraakt. V.v. Haaksbergen zocht de vleugels met mooi aanvalsspel maar wist het doel niet te vinden. Aan de andere kant redde goalie Tim Kamphuis een aantal keren mooi.
In een drangfase van de groenwitters leidde ongelukkig balverlies in de verdediging van de Haaksbergenaren tot de 0-1.

De ploeg van trainer Wietse Golbach, die het moest doen zonder de vaste waarden Marko Edens en Jesper Gevelaar, bewees veerkracht door er na de achterstand nog een schepje bovenop te doen. Het tempo werd verhoogd en de tegenstander stond in de eigen 16 meter. Het was echter één van die middagen dat je op je kop kunt gaan staan, maar de bal wou er ook niet in, ook niet diep in blessuretijd bij een prachtig schot van Wouter Brummelhuis

A.s. zondag speelt v.v. Haaksbergen de één na laatste wedstrijd van het seizoen in en tegen Hoeve. Altijd een mooie derby en klassieker.

Ommen wint G toernooi