Ommen wint het G voetbal minitoernooi bij V V Haaksbergen

De winnaar van het toernooi was pas bekend na afloop van de laatste gespeelde wedstrijd. Excelsior ’31 won haar laatste wedstrijd nog wel, maar op het doelsaldo won uiteindelijk Ommen het toernooi.

Zaterdag 23 april organiseerde de V V Haaksbergen weer haar jaarlijks terug kerende G-voetbal minitoernooi. Op deze redelijke zonnige en met een fris briesje werd er deze ochtend door 6 deelnemende teams een minitoernooi gespeeld . Tussen de toernooiwedstrijden door, werd er door elk team een strafschoppenserie genomen door alle spelers van het team om de fel begeerde penaltybokaal.

Het bleef tot de laatste wedstrijd spannend in de strijd om de 1e plaats. Voor de korte pauze was het al duidelijk dat Ommen en Excelsior ’31 zouden gaan strijden om de 1e plaats. De overige 4 verenigingen konden zich dan ook gaan opmaken voor de 3e plaats. Deze werd uiteindelijk in het voordeel van SP Neede beslist. De 4e plaats was er voor V V Haaksbergen. SV Twello eindigde als 5e voor het als 6e geëindigde GFC.

Ook was het lang onduidelijk wie er met de penaltybokaal huiswaarts zou keren. Ommen, SP Neede en V V Haaksbergen hadden inmiddels al 6 keer doelman Michael Bloksma verschalkt. Maar in de laatste serie strafschoppen wist Excelsior ’31 toch nog 7 keer te scoren en won het uiteindelijk deze bokaal.

Han Mengerink speelde dit toernooi als actief speler dan ook zijn laatste wedstrijden. Tijdens de 1e wedstrijd liet hij dan ook zijn kwaliteiten zien door 2 keer met een voor hem bekende “punter” te scoren.

Hiermee gaf hij het goede voorbeeld aan, om een goede klassering te behalen bij zijn afscheid als actief speler. Na afloop werd Han dan ook door trainer Gerben van Huisstede bedankt voor al zijn inzet van de afgelopen jaren op welke wijze dan ook. Gerben overhandigde hem dan ook een wedstrijdbal met de namen van alle spelers van het team waarmee Han de afgelopen periode heeft samen gespeeld. En Han, zou Han niet zijn, om hierna dan ook op zijn eigen wijze iedereen te willen bedanken.

De organisatie kan dan ook terug kijken op een zeer geslaagd toernooi, en wil dan ook graag alle personen die op welke wijze dan hebben meegewerkt aan dit toernooi bedanken voor hun inzet deze dag.

Klik hier voor meer foto’s