Indrukwekkende laatste eer Henny Vreeling

Op dinsdag 13 oktober is door de v.v. Haaksbergen op indrukwekkende wijze afscheid genomen van Henny Vreeling; gedurende meer dan 50 jaar een drijvende kracht van de vereniging.

Door leden van de v.v. Haaksbergen was een erehaag gevormd vanaf de ingang van het hoofdveld tot de middenstip en van daaruit weer tot de poort bij restaurant ’t Hagen. Omdat niet alle mensen plaats konden nemen in de erehaag, stonden veel mensen “gewoon” langs de lijn.

Nadat de kist door de familie was binnengedragen en op de middenstip was geplaatst, namen Giljam Wartena (voorzitter) en Martin Hietbrink (ochtendploeg) het woord. In hun toespraken roemden en bedankten zij Henny voor het vele werk wat hij voor de vereniging heeft verricht, vanaf het moment dat hij lid geworden is. Met name zijn werkzaamheden voor de Vriendenkring, Technische Commissie, Ochtendploeg, Sinterklaasbezoeken en Toernooien werden genoemd. Voor al deze werkzaamheden is Henny Vreeling in 2003 benoemd tot Erelid van de v.v. Haaksbergen en later tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Na een trompetserenade en een applaus werd Henny door zijn familie en naaste vrienden overgebracht naar het Crematorium.

Als vereniging zijn we Henny veel dank verschuldigd en wij wensen Janny, kinderen en (achter)kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van het verlies.