Jeugdkader v.v. Haaksbergen timmert aan de weg

Liefst meer dan 20 nieuwe jeugdspelers meldden zich de afgelopen weken aan bij de kleinste voetbalclub van Haaksbergen. Een mooi succes voor de oudste voetbalclub van Haaksbergen, waar individuele aandacht en ontwikkeling voor iedereen hand in hand gaan met plezier.

Afgelopen woensdag sprak de technische commissie met het volledige jeugdkader (leiders / trainers) voor de teamindelingen voor aankomend seizoen (2019-2020).

Het komend seizoen zullen er diverse teams in verschillende leeftijd categorieen bewonderd kunnen worden. Als de aanwas zich enigszins doorzet de komende weken, dan kan het zo maar zijn dat er zelfs nog meer teams worden gevormd.

Het jeugdkader van VV Haaksbergen is al jaren een mooie mix van ervaren gediplomeerde trainers aangevuld met leiders die perfect de randzaken organiseren. Iets waar de club zeer trots op is!

Door de nieuwe leden is v.v. Haaksbergen daarnaast in de gelukkige omstandigheid om vervroegd 9 jeugdleden door te schuiven naar de eerste selectie.

Plezier en ontwikkeling zullen ook aankomend seizoen op één staan.

Wil je ook voetballen bij de oudste club van Haaksbergen en wil je ervaren hoe het ook kan, meld je aan via https://www.vvhaaksbergen.nl/over-ons/lid-worden/