Het Twentsche Trots Team in de 2e seizoenshelft

Evenals voor de reguliere elftallen van vv Haaksbergen zit het seizoen er voor het Twentsche Trots Team bijna op. Nog 1 training, 1 toernooi en de jaarafsluiting voordat we ‘vakantie’ hebben.

Na de winterstop heeft het team weer 5 wedstrijden gespeeld. Er werd daarin leuk voetbal gespeeld en veel gescoord. De resultaten waren wisselend met 3 overwinningen en 2 nederlagen. Zowel op de trainingen als tijdens de wedstrijden was de onderlinge sfeer erg goed. Iedereen beleefde veel plezier aan het voetbal, daarmee bedoel ik de trainers, de spelers en speelsters, de leiders, de ouders en ook de toeschouwers die onze wedstrijden kwamen bekijken. Op 31 mei hebben we meegedaan aan een (prima georganiseerd) toernooi bij SDC’12 in Denekamp. We moesten daar 4 wedstrijden spelen van 15 minuten, waarvan we er 2 hebben gewonnen, 1 hebben verloren en 1 gelijk hebben gespeeld.

Helaas zullen we op zoek moeten naar 2 nieuwe trainers, aangezien 2 trainer van het Twentsche Trots Team volgend seizoen trainer worden bij een jeugdteam van vv Haaksbergen. Langs deze weg wil ik die 2 trainers graag bedanken voor hun inzet tijdens trainingen en wedstrijden in het afgelopen en succes wensen in hun nieuwe taak. De zoektocht naar hun opvolgers is inmiddels in volle gang en het doet mij deugd te kunnen zeggen dat een aantal van de door ons benaderde nieuwe trainers zeer positief gereageerd heeft. Kortom: Dat komt helemaal goed!

Ter afsluiting wil ik de trainers, leiders en ouders graag bedanken voor de prettige samenwerking en de toeschouwers voor het bezoeken van onze wedstrijden. Dat heeft op het hele functioneren van ons allen positieve invloed gehad. Ik wens iedereen een hele fijne vakantie en hoop jullie allemaal na de zomerstop weer te kunnen begroeten bij activiteiten van het sfeervolle Twentsche Trots Team.

 

 

Met sportieve groet,

Ronald Heijboer.