Haaksbergen verliest van Rietmolen

v.v. Haaksbergen heeft afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen kampioen Rietmolen met 2-4 verloren.

v.v. Haaksbergen begon scherp en geconcentreerd op een zonovergoten sportpark Scholtenhagen en creëerde meerdere goede kansen om de score open te breken. Aan de andere kant bleef Rietmolen ook gevaarlijk en liet een aantal keren de kwaliteit van een kampioen zien. Na 20 minuten kwam Rietmolen op 0-1.
v.v. Haaksbergen liet zich niet uit het veld slaan door deze tegenvaller en scoorde nog voor de rust de gelijkmaker. Kai Borghuis tekende voor dit doelpunt met een droge schuiver.

Na de hervatting waren beide ploegen gelijkwaardig. De 1-2 van Rietmolen kwam een beetje uit de lucht vallen. Maar opnieuw bewees de ploeg van trainer Henk van Veen veerkracht. Roy Immeker tekende voor de 2-2.
In het laatste kwartier leek het duel af te stevenen op een gelijkspel, een terechte afspiegeling van de verhoudingen in het veld. Helaas voor de thuisploeg nam de kampioen alsnog de overwinning mee naar Rietmolen. In het laatste kwartier werd nog twee keer gescoord zodat de eindstand van 2-4 op het scorebord kwam.

+++++Hieronder het verslag van Rietmolen van deze wedstrijd+++++++

2-4 winst voor Rietmolen in belabberd uitduel bij Haaksbergen

Het enige noemenswaardige aan deze middag is de fantastische nostalgische sfeer bij vv Haaksbergen, waar het beste natuurgrasveld van de vijfde klasse gelegen tussen de bomen op park Scholtenhagen, de omroeper op de in Engelse stijl opgetrokken tribune, het clublied tijdens de warming-up en het klassieke groen-wit gestreepte tenue met zwarte broek doen denken aan lang vervlogen tijden. De wedstrijd zelf is niet om over naar huis te schrijven, dus dat doen we dan ook maar niet. Uitslag 2-4.