Haaksbergen staat er goed voor

Maandag 29 oktober jl. heeft v.v. Haaksbergen de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) gehouden. De aanwezige leden werden door het Bestuur in 2 uur bijgepraat over de ontwikkelingen binnen de vereniging. De algehele conclusie is dat de club er goed voorstaat.
Hoewel het aantal leden per saldo iets is teruggelopen, zijn de groenwitters er in geslaagd doorlopende jeugdelftallen aan de start te krijgen voor het seizoen 2018/2019.
De eerste selectie is het vorig seizoen geëindigd op de verdienstelijke 7e plaats in de 5e klasse en presteerde daarmee veel beter dan de jaren daarvoor. Een verdienste van de technische commissie die jarenlang heeft gewerkt aan het op peil brengen van de selectie.
Financieel staat de vereniging er meer dan voortreffelijk en robuust voor. Aan alle in het beleid geformuleerde uitgangspunten wordt ruimschoots voldaan.
De leden kregen tijdens de vergadering een goed beeld en waren tevreden over de ontwikkelingen en zijn benieuwd naar de verder uitvoering van het beleidsplan 2016-2020. Het Bestuur en de commissies zijn bezig dit plan op een goede wijze uit te voeren en doelstellingen te realiseren.
Tijdens de ALV werden ook jubilarissen gehuldigd, voor 40, 50, 60, 75 en 80-jarig lidmaatschap.

Staand v.l.n.r. Gerard Ligtenbarg (Lid van Verdienste), Benny Diepenmaat (zilveren KNVB speld), Han Overbee (zilveren KNVB speld), Gerard ter Hogt (50 jaar lid) en Arnoud Koens (40 jaar lid)

Zitten v.l.n.r. Martin Hietbrink (60 jaar lid), Henny Vreeling (50 jaar lid), Hennie ten Hoopen (60 jaar lid)

Op de foto ontbreken de jubilarissen:

Bennie Nijhof (40 jaar lid)

Jan ter Meer (60 jaar lid)

Jan van Veen (75 jaar lid)

Mevr. Christien Kerkemeijer (80 jaar lid)