Haaksbergen 115 jaar oud maar springlevend

Op 23 februari 2018 is v.v. Haaksbergen 115 jaar oud geworden. De oudste voetbalvereniging van Haaksbergen heeft een rijk verleden.
Bij iedere 115-jarige kijk je eens even terug, maar zeker ook vooruit en dan constateren we ook dat de club nog steeds springlevend is. Dankzij al onze leden en vrijwilligers zien we dat de vereniging  groeit en bloeit. Er zit een mooie groei in de jeugd waardoor v.v. Haaksbergen komend seizoen sinds lange tijd weer doorlopende jeugdelftallen heeft, er stromen voortdurend jeugdspelers door naar de 1e selectie, het eerste elftal van v.v. Haaksbergen speelt weer een rol van betekenis en we hebben zowel op de zaterdag als op de zondag volwaardige seniorenelftallen. Daarnaast zijn we bijzonder trots op ons G-team en onze maatschappelijke activiteiten, zoals de samenwerking met de J.P. van den Bentstichting.

Een 100 of 125-jarig jubileum is natuurlijk aanleiding tot een jaar vol met activiteiten en festiviteiten, bij een 115-jarig bestaan doe je het iets bescheidener.
Toch is de club erin geslaagd een fantastische activiteit te organiseren en die gaat plaatsvinden op zaterdag 16 juni as.
Ons eerste elftal speelt dan een wedstrijd tegen de All Stars van FC Twente op het eigen sportcomplex aan de Scholtenhagenweg.
FC Twente All Stars bestaat uit oud-spelers van FC Twente, zoals: Jeroen Heubach, Berthil ter Avest, Ellery Cairo, Spira Grujic, Sjaak Polak, Jan Vennegoor of Hesselink, Arnold Bruggink, Rik Platvoet, Andre Karnebeek, Simon Cziommer.
We hopen natuurlijk op fantastisch weer en veel toeschouwers zodat iedereen kan genieten van deze prachtige wedstrijd.

Tijdstip: zaterdag 16 juni, 14.30 uur.