GSV ’63 – Haaksbergen

v.v. Haaksbergen stelt teleur in Geesteren bij GSV’63.

De meegereisde toeschouwers kregen een mat, inspiratieloos spelend v.v. Haaksbergen voorgeschoteld, dat geen potten kon breken tegen het strijdlustige GSV’63. Het enige lichtpunt was het mooie weer op deze zonnige november zondag.

Na ongeveer 15 minuten kwam GSV’63 op een 1-0 voorsprong doordat er niet kordaat werd opgetreden in de verdediging.Er volgden over en weer kansen voor zowel  v.v. Haaksbergen en GSV’63, maar er werd niet meer gescoorde in de eerste helft.

De tweede helft begon met de aftrap door GSV’63 en daaruit werd direct gescoord. Kennelijk waren de v.v. Haaksbergen spelers nog niet helemaal bij de les, want wederom zag het er verdedigend niet best uit.

De spelers van Haaksbergen moedigden elkaar aan en namen meer en meer het heft in handen. GSV’63 werd onder druk gezet en er volgden enkele kansen voor de goal van de thuisclub, maar het beslissende schot of de afwerking trof geen doel, mede ook door het uitstekende keeperswerk van de jonge keeper van de thuisclub. Echter uit het niets kwam de anschlusstreffer.  Een zondagsschot vanaf ± 25 meter ging hoog door de lucht over de jonge keeper in de linkerbovenhoek, 2-1. De druk werd opgevoerd, er kwamen nog wat kansen, maar de afwerking ervan leverden geen goal op. Halverwege de 2e helft werd een vrije trap door GSV’63 snoeihard en onhoudbaar ingeschoten: 3-1. v.v. Haaksbergen bleef richting het GSV’63 doel te drukken, maar vlak voor tijd werd de wedstrijd beslist door de spits van de thuisclub, die de bal onder de uitkomende keeper doorschoof in het lege doel.

v.v. Haaksbergen zal komende zondag uit een ander vaatje moeten tappen om de punten thuis te houden, dan komt SP Haarlo op bezoek. Aanvang 14.00 uur