G-toernooi bij DES

G-toernooi bij DES

Haaksbergen

Zaterdag 15 november ´14

Deze zaterdagochtend begon met een koud briesje langs de velden van DES, de voetbalvereniging waar we om tien uur onze eerste wedstrijd speelden tegen de thuisspelende team.

Wederom konden we met twee teams aan dit toernooi deelnemen, dankzij de versterking van Richard, Mike, Jenifer en Mikel, spelers van de Tubanters.

 

Zoals gezegd was onze eerste wedstrijd rond 10:00 uur tegen DES Nijverdal.

Deze wedstrijd bleek al vrij snel beslist te zijn, omdat Mikel een paar goede acties voor de goal van de tegenstander maakte, waardoor wij na 10 minuten op een uitgebreide voorsprong kwamen van 0-3.

Alsof het nog niet genoeg was, schoot Jenifer er nog 2 van de vijf gemaakte doelpunten in de goal van DES. Een uitstekende zege die gevierd werd met groot gejuich.

 

Onze tweede wedstrijd begon om tien voor half elf tegen het goed spelende team van Excelsior.

In de beginfase van deze partij werden we continu gedwongen om in de verdediging te spelen.

De aanvallen van de tegenstander waren zeer effectief tegen ons, maar we wisten de nul te houden. Na een vliegensvlugge counter van ons konden we via Mike, Richard, Igor, Jenifer uiteindelijk Mikel vinden die een neusje voor de goal had. Maar met één doelpunt voor ben je nog niet verzekerd van de winst. We probeerden de tweede doelpunt te maken, maar we kregen zelf een tegendoelpunt om de oren. Na een zeer fanatieke wedstrijd op het natte grasveld van DES werd de eindstand 1-1

 

Na deze wedstrijd konden we penalty´s nemen voor het penaltybokaal.

We kregen er dit keer niet genoeg in om de beker te winnen.

 

De derde en laatste wedstrijd van Haaksbergen 2 was tegen SV Twello.

In deze partij werden de duels merendeels op het middenveld gespeeld.

De vechtlust om elk duel aan te gaan was bij beide partijen geen issue.

Helaas konden we niet voorkomen dat de tegenstander zijn doelpuntje meepikte.

Na de tegengoal probeerden we nog, via het middenveld, een paar goede aanvallen op te zetten, maar dat resulteerde jammer genoeg niet tot een doelpunt.

Eindstand: 1-0

 

Na deze wedstrijd hebben we ons gemeld in de kantine, waar vervolgens de beker in ontvangst konden nemen voor het behalen van de vijfde plaats.

 

Namens mij en het G-team van V.V. Haaksbergen een bedankje voor deze goed georganiseerde toernooi.

 

Sportieve groet,

Igor Vije (captain)