EGVV – Haaksbergen

v.v. Haaksbergen fors onderuit bij EGVV in Gelselaar

v.v. Haaksbergen heeft afgelopen zondag met 1-7 verloren van EGVV uit Gelselaar.

Vanaf het begin nam de thuisploeg het initiatief en drong de groenwitters op eigen helft terug. De Haaksbergenaren kregen nauwelijks mogelijkheden zich aan de druk te ontworstelen en kon eigenlijk alleen maar tegenhouden.
Na ongeveer 20 minuten viel de 1-0 en kort daarop de 2-0 voor EGVV. Vanaf dat moment kreeg v.v. Haaksbergen meer grip op de wedstrijd en creëerde een paar mogelijkheden, maar de kansen werden niet benut. EGVV deed dat efficiënter en verhoogde nog voor de rust op 3-0 en 4-0.

De club uit Haaksbergen probeerde na de rust orde op zaken te stellen, maar de door blessures geplaagde ploeg wist de 5-0 niet te voorkomen en een debacle dreigde. Maar opnieuw was er een kleine oplevering van de ploeg van trainer Bert van Losser. Roy Immeker scoorde de 5-1 na een fraaie steekpass van Kai Borghuis. In de laatste fase van de wedstrijd kon Haaksbergen geen vuist meer maken en de thuisploeg liep uit naar de eindstand van 7-1.

Voor de ploeg van trainer Van Losser geldt het nu karakter te tonen en de volgende wedstrijden punten te pakken om ervoor te zorgen dat de ploeg uiteindelijk op een plek op de ranglijst komt waar het thuishoort en dat is in de subtop. Daarbij de aantekening dat v.v. Haaksbergen in eerste 4 partijen van dit seizoen drie keer een tegenstander heeft gehad die nog geen puntverlies heeft geleden en dat de 5-6 blessuregevallen de ploeg nu echt parten speelt.

Het komende weekeinde is speelvrij en dat is een mooie gelegenheid rust in te bouwen en er de volgende wedstrijd te staan.