Drama Oudjaarsdag

Oudjaarsdag 2021…. Haaksbergen wordt rond 11.30 uur opgeschrikt door berichten van een ernstig ongeluk aan de Albert Cuyplaan. Er zouden 2 jongens zwaargewond zijn door een incident met een zogenaamde klaphamer. Als later het nieuws komt dat een van de jongens is overleden is de verslagenheid zo mogelijk nog groter.

Zoals het in een dorp gaat, komt de geruchtenmachine op gang en wordt langzamerhand duidelijk om welke jongens het gaat. En dan hoor je ineens bekende namen. Robbin – speler van onze JO12 – ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Bram is overleden en zijn broertje speelt bij ons in de JO8. En als je al niet met stomheid was geslagen, dan wist je opeens helemaal niets meer te zeggen. Wat een drama voor iedereen die hierbij betrokken is of deze jongens kent. Deze klap zal nog lang nadreunen.

De v.v. Haaksbergen leeft natuurlijk sterk mee met de getroffen families en wenst hen heel veel sterkte bij het verwerken van dit drama.