De KNVB heeft de diverse Corona protocollen per 6 juli verder aangepast. Klik HIER om deze te lezen.

Op basis hiervan gelden bij de v.v. Haaksbergen vanaf 1 augustus de volgende regels:

Algemene regels:

• Neem zoveel mogelijk anderhalve meter afstand in acht.
  • Volg de aangegeven routing op het terrein.
  • We zien jullie graag in de kantine! De ingang is nog steeds de ingang, maar de nooduitgang (links naast de bar) fungeert als uitgang. De kantine is zoveel mogelijk ingericht op anderhalve meter afstand.
  • Mochten jullie gebruik willen maken van het terras, dan staan er in de hal tafels en stoelen. Deze kunnen op de aangegeven plekken worden geplaatst.

Jeugd:

• Mag per team in één kleedkamer.
  • Jeugdtrainers/leiders nemen zoveel mogelijk anderhalve meter afstand van hun pupillen.

Voor trainers/leiders senioren:

• Wedstrijdbesprekingen voorafgaand aan de wedstrijd of tijdens de rust vinden buiten plaats; met inachtneming van anderhalve meter afstand.
  • Vermijd geforceerd stemgeluid en high fives.
  • Ook in de dug-out geldt de anderhalve meter regel.

Voor spelers (senioren):

• De kleedkamers en douches kunnen worden gebruikt, maar elk team moet worden verdeeld over twee kleedkamers; met inachtneming van de anderhalve meter regel.
  • Vermijd geforceerd stemgeluid en high fives.
  • Bij vervoer per auto naar uitwedstrijden moeten alle personen vanaf 13 jaar, tenzij zij uit één huishouden komen, een mondkapje dragen.
  • Tijdens de coronaperiode zal v. Haaksbergen geen bidons meer beschikbaar stellen. De kratten zijn wel te gebruiken.

Voor toeschouwers:

U bent van harte welkom!! Maar ook langs de lijn en op de tribune geldt de anderhalve meter regel, tenzij u uit één huishouden komt.

Natuurlijk blijven de basisregels ook van kracht.

Ook op de website van de Rijksoverheid is meer informatie te lezen.