Contract met trainer Timmers verlengd

v.v. Haaksbergen heeft de verbintenis met trainer Gerard Timmers opengebroken en verlengd tot en met 30 juni 2022.
De samenwerking tussen bestuur, spelersgroep en trainer is goed en dat is zowel voor Gerard Timmers als het bestuur de samenwerking vroegtijdig te verlengen.
Giljam Wartena, voorzitter van de vereniging: “We zien dat Gerard een gedegen aanpak heeft en een heldere visie. Dat helpt ons als vereniging verder in onze ambities. We zijn erg blij om te zien dat ook de jeugd van Timmers een mooie kans krijgt.”
Ook Gerard Timmers is blij met de contractverlenging: “Ik zie een club met een bepaalde ambitie waarin ik ook de ruimte krijg om mijn ideeën uit te voeren. De samenwerking voelt goed en er wordt hier aan iets moois gebouwd. Daarnaast is het een warme vereniging waar mensen graag zijn.”