Alleen maar winnaars bij v.v. Haaksbergen – Hoeve Vooruit

v.v. Haaksbergen heeft afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen Hoeve Vooruit met 2-0 gewonnen maar dat was niet de belangrijkste winst van die middag.
In samenwerking met Noabertpoort en Albert Heijn Haaksbergen had v.v. Haaksbergen een VIP-middag georganiseerd voor mensen met een dementie en hun mantelzorgers. In totaal 30 mensen hadden een onvergetelijke middag met een heerlijke lunch, een prachtige wedstrijd en na de wedstrijd nog een glaasje met bitterbal.
De gasten spraken van een heerlijke middag en vroegen direct al of dit volgend seizoen weer georganiseerd kon worden.
De initiatiefnemers kijken ook terug op een geslaagde middag. Gerda van der Velde van Noaberpoort was razend enthousiast: “Dit is een fantastisch begin van Haaksbergen dementie vriendelijke gemeente. Kijk eens hoe iedereen geniet.”
Ook Tim Kamphuis keek tevreden terug op deze middag: “Wij hebben in onze winkel ook veel te maken met mensen met dementie. We hebben ons personeel erop getraind om daar op een goede manier mee om te gaan. En als je dan dit vanmiddag ziet, dat is wel waar je het voor doet!”
Giljam Wartena van v.v. Haaksbergen betrok het op de missie van zijn vereniging: “Niet ik, niet jij, maar wij” en vervolgde “het gaat erom dat we het samen doen en dat we mensen met dementie zoveel mogelijk blijven integreren en ook laten genieten van de o zo gewone dingen, de middag bij v.v. Haaksbergen is daar een prachtig voorbeeld van.”