Aanvulling clubblad

Binnenkort ligt het vernieuwde fraaie clubblad weer bij u in de bus en misschien is hij er al! Door een foutje is het voorwoord van de redactie weggevallen. Daarom publiceren we dat via de website; zie onder…..

In ons vorige clubblad, in februari,  zag u een nieuwe ‘lay-out’ of hoe het dan ook allemaal precies mag heten. De omslag in aangepaste vorm, maar ook binnenin een gewijzigde opzet.

Nou moet ik zeggen; echt veel reacties heb ik niet gehad. Dat kan meerdere oorzaken hebben. Degenen die het clubblad ontvangen kennen mij niet, dat kan. Even voorstellen; mijn naam is Theo ten Voorde, ben al een aantal jaren lid van deze mooie club, heb hier altijd gevoetbald en doe nu nog een beetje vrijwilligerswerk. Een andere oorzaak zou kunnen zijn, en da’s wel iets erger; het clubblad wordt niet (kritisch)  gelezen. Zo van, het komt door de brievenbus, tussen de reclame, en verdwijnt richting de doos van het oude papier.

Kom Theo, niet te somber. D’r waren er wel een paar die een reactie gaven o.a. de broertjes Hietbrink. Hennie vond het clubblad er prima uitzien en ja Martin, die vond het ook mooi. Zal best als je in vol ornaat op de voorpagina staat. Wat ’n lach heeft die man!!

In dit clubblad extra aandacht voor het artikel van en over Lars Wartena in ‘Bella Italia’.

Onze voorzitters, Hoofd- en Jeugd, komen beiden aan bod met een gezonde positieve blik op de toekomst. Zij zijn eensluidend over de constatering dat de lente, en dus mooier weer, er aan komt.

Met al die afgelastingen van de voorbije periode staan we wel voor het feit dat er in de komende periode flink ingehaald moet worden. Op moment van schrijven (d.d. 1 april) heeft Haaksbergen 1 nog 13 !! wedstrijden voor de boeg. En d’r zijn ploegen die nog een hoger aantal moeten inhalen. Dat betekent dus een aantal keren doordeweeks voetballen. Houdt u de week- en dagbladen goed in de gaten wat betreft data van inhaalduels. Want dat v.v. Haaksbergen er nog een mooie 2e helft van de competitie van kan maken, dat zou heel goed mogelijk kunnen zijn.

namens de redactie, Theo ten Voorde

Nieuwe copy graag uiterlijk maandag 14 mei 2018 naar tenvoorde63@ziggo.nl