v.v. Haaksbergen wil er aan bijdragen dat iedereen die op één of andere manier betrokken is bij de club, hier plezier aan beleeft.

Daarom hanteren wij afspraken die zijn vastgelegd in onze “clubregels”.

Ondanks deze afspraken kan het zijn dat zich een situatie voordoet waarover u niet kunt praten met de trainer/leider of het bestuur van de club.

Hierbij kunt u denken aan zaken als pesten, discriminatie, verbaal/lichamelijk geweld en sexuele intimidatie.

Mocht u met bovenstaande te maken krijgen, dan kunt u contact opnemen met één van onze vertrouwenspersonen:

• Joop Leferink :  06-1040 4528 (alleen ’s avonds)  of
  • Henrieke Kienstra :  06-1521 6250

De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en zal, indien gewenst, adviseren of doorverwijzen naar hulpinstanties. De vertrouwenspersoon behandelt zaken in strikte vertrouwelijkheid en  rapporteert niet aan het bestuur van v.v. Haaksbergen.