Hoeve Vooruit wint JP Odink Wisselbokaal

Hoeve Vooruit heeft voor het eerst in de 41 jarige geschiedenis van het JP Odinktoernooi – georganiseerd door de v.v. Haaksbergen – de wisselbokaal mee naar huis genomen.

Op vrijdag 25 augustus werd het jaarlijkse JP Odinktoernooi voor veteranen gehouden op de velden van de v.v. Haaksbergen. Deelnemende verenigingen waren: FC Ottenstein (Duitsland), SV Wilmsberg (Duitsland), FC Eibergen, Rigtersbleek, HSC ’21, Hoeve Vooruit en natuurlijk de organiserende vereniging v.v. Haaksbergen.

Na het spelen van de poule wedstrijden, bleken Hoeve Vooruit en Ottenstein de sterkste in hun poule. De spannende finale eindigde in een 0 – 0 eindstand, waarna strafschoppen moesten beslissen wie de bokaal mee naar huis mocht nemen. Na de reguliere 5 strafschoppen was de stand nog steeds gelijk en moesten er extra strafschoppen genomen worden. Bij de stand van 8 – 7 in het voordeel van Hoeve Vooruit miste Ottenstein de beslissende strafschop. Deze werd vakkundig gestopt door invaller doelman Erwin Noordink. De derde plaats werd in beslag genomen door FC Eibergen die in de kleine finale Wilmsberg wist te verslaan met 2 – 0.

Na afloop volgde de prijsuitreiking in de kantine van de v.v. Haaksbergen. Daarbij werd ook de “Man of the Match” bekend gemaakt. Deze prijs ging naar de invaller keeper van Hoeve Vooruit Erwin Noordink, die zijn ploeg in de diverse wedstrijden knap op de been hield. Na de prijsuitreiking was het – mede door de feestvierende Hoeve spelers – nog lang onrustig in de kantine van de v.v. Haaksbergen.

Hieronder enkele foto’s van het toernooi.